Analyse
begeleider

Drs. Marc Muntinca
Duur

1 jaar

Niveau
Post-hbo
Investering
€ 8.950,- vrijgesteld van BTW
Startdatum en locatie
Faciliteiten locatie

Kennismakings-college

Toegepaste Bedrijfskunde Overheid en Non-profit

Bedrijfskunde opleiding met keuzeprofiel Overheid en Non-profit
  • U leert ieder bedrijfskundig veld te overzien
  • U ontwikkelt en versterkt uw eigen leiderschap
  • U leert bedrijfskundige instrumenten toe te passen
  • U leert teamgericht samenwerken
  • U leert strategische adviezen en aanbevelingen te geven

Beschrijving

De publieke en Non-profit sector kent een geheel eigen dynamiek. Juist in het huidige, complexe en snel veranderende economische klimaat zijn bedrijfskundige kennis en vaardigheden onontbeerlijk. De opleiding Toegepaste Bedrijfskunde voor Overheid en Non-profit leert u de spanningsvelden doorgronden waarmee u dagelijks te maken heeft. Daarnaast bieden wij Personal Ontwikkelbudget en specifieke keuzevakken aan om optimaal te voldoen aan uw opleidingsbehoefte.

Werkwijze

De opleiding Toegepaste Bedrijfskunde voor Overheid en Non-profit is zo ingericht dat docenten en deelnemers gezamenlijk een actieve rol aannemen. Deelnemers ervaren dit als leerzaam en stimulerend. Door de variatie in leeftijd, organisatie en inhoudelijke expertise, bevat iedere groep een schat aan kennis en ervaring.

Voor wie

Om deel te nemen aan de opleiding Toegepaste Bedrijfskunde voor Overheid en Non-profit bent u leidinggevende in een Non-profit-, publieke of overheidsorganisatie of ambieert u een dergelijke positie. Naast u in de opleiding vindt u zowel managers met een rijke werkervaring die interessante casuïstiek in kunnen brengen, als jonge high-potentials die vaak met een zeer verfrissende blik naar Non-profit-, publieke of overheidsorganisaties kijken. Deze intersectorale benadering is uniek voor de opleiding en geeft u bovendien toegang tot een waardevol netwerk.

Wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een bedrijfskundige opleiding die verder gaat dan losse bedrijfskundige modules? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een business school met een eigenwijze aanpak die uw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Meer over onze visie

Waarom u kiest voor IBO Business School?

  • Binnen de opleiding staat de verbinding met de praktijk centraal
  • In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op
  • Door de interdisciplinaire benadering leert u direct anders te kijken naar belangrijke business issues uit uw praktijk
  • U bent gedurende de opleiding een betere gesprekspartner op strategisch niveau
Meer over IBO Business School
^