Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Contact

Contact

Contact

Je bent van harte welkom op een van onze kennismakingscolleges

Een opleiding tot Qualified Professional is voor iedere deelnemer anders. Immers, de persoonlijke context is bij iedereen verschillend. De vooropleiding, de ervaring, de werksituatie en niet te vergeten de privésituatie. Een opleiding bij IBO Qualified Business School is pittig en vraagt veel van haar deelnemers. De combinatie van theorie en praktijk, vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling maakt het een zeer intensieve en een vaak life changing reis.

Een goede voorbereiding begint volgens ons met een wederzijdse kennismaking. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een van onze kennismakingscolleges. Een inspirerend moment om de sfeer te proeven op onze prachtige locatie Buitenplaats De Heiligenberg, en tevens om een nog beter beeld te krijgen van de opleiding van jouw keuze.

Tijdens de bijeenkomst geven wij toelichting op onze visie op leren, en in het bijzonder op de ontwikkeling tot Qualified Professional. Daarnaast reiken we je praktische informatie over de opleiding aan en proef je de sfeer van de locatie. Door een gastcollege bij te wonen van één van onze docenten krijg je tevens een goede indruk van het inhoudelijke niveau van de opleiding.

Daarnaast kun je in een persoonlijk gesprek met een van onze studieadviseurs je persoonlijke leerambities en -situatie bespreken om zo de ideale studie voor jou te vinden. Interesse? Meld je vrijblijvend aan voor een van de aankomende bijeenkomsten van de opleiding naar jouw keuze.

Wil je meer weten?

Plan een adviesgesprek in