Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
IBO Permanent 2020

IBO Permanent 2020

Het programma speciaal voor onze alumni

IBO Permanent 2020

Orde en chaos

Zijn orde en chaos twee kanten van dezelfde medaille? Komt orde voort uit chaos? Bestaat de één omdat de ander bestaat? Is orde beter dan chaos?

Orde gaat over regels, regelmaat, discipline. Dat klinkt als nuttig en voorspelbaar. En dat is fijn. Meestal. Soms. Bij de inrichting van onze organisaties, onze systemen, onze processen proberen we orde te scheppen. De vraag die je je kunt stellen is of orde het grote doel is waarnaar wij streven en of het mogelijk is in onze huidige tijd om maximale orde in onze organisaties te handhaven.

Kijkend vanuit de Griekse mythologie is Chaos het begin van alles. Het grote Niets, oneindig zwart en leeg, waaruit alles is ontstaan. Chaos is anarchie, een beestenbende, verwarring en wanorde. Maar hoe gek het ook klinkt soms is er chaos of orde in de chaos nodig om iets moois te laten ontstaan.

Wij hebben het antwoord niet op deze vragen, we hebben wel een mooi programma voor jou als alumnus gemaakt waarin we orde en chaos op verschillende manieren benaderen. We laten het aan jou om zelf je antwoorden te formuleren. Of niet.


Coronavirus

We houden de berichtgeving rondom het coronavirus van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen op. Vooralsnog gaan alle lessen en evenementen dan ook door. Mocht het advies van het RIVM wijzigen, dan houden we jullie daarover op de hoogte.

Het RIVM vermeldt dat er op dit moment geen reden is om evenementen te vermijden of af te gelasten en adviseert eenieder om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
Agenda

Globaal

Programma

  • 16.00 uur ontvangst
  • 16.30 uur start
  • 18.00 uur diner
  • 20.00 uur einde

*Tijden kunnen per bijeenkomst afwijken, kijk goed naar het definitieve programma in de uitnodiging die je ongeveer 3 weken voor aanvang van ons per e-mail ontvangt

Meedenken

Investering

De investering voor een jaar lang IBO permanent is € 595,- exclusief btw.  Als de capaciteit van de locatie het toelaat zijn introducés van harte welkom.

Zoals bij al onze opleidingen denken wij mee over de juiste balans tussen werk, privé en studie. Daarom organiseren we onze bijeenkomsten altijd in de namiddag. Met een beetje geluk ontloop je zo de files.

Plan een adviesgesprek in