Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
IBO Zorgevent 2016

IBO Zorgevent 2016

Met als thema: ‘Samenhang in Zorg’

Organisaties binnen de gezondheidszorg staan voor de enorme uitdaging efficiënter te werken, terwijl de kwaliteit van de zorg gewaarborgd moet blijven. Tegelijkertijd zijn de behoeften van patiënten steeds complexer en nemen de technologische mogelijkheden toe. Dit dwingt u om telkens goed naar uw strategie te kijken en vraagt van professionals in de zorg om boven hun eigen specialisme en organisatie uit te kunnen stijgen.

Voor de toekomst zullen we veel meer samenhang in de zorg moeten leveren. Niet alleen samenhang door integrale zorg en het leveren van zorg in ketens, maar ook samenhang door in te zetten op nieuwe leveringsmodellen. Dat vraagt om samenwerking met bekende partijen in de zorg, maar vraagt nog veel meer om samenwerking met nieuwe partijen van buiten de zorg, die ons leveringsmodel fundamenteel gaan veranderen.

Het Zorgevent 2016 van IBO Business School biedt u een grote diversiteit aan sprekers rondom dit thema. Hoogleraren en bestuurders delen hun inzichten met u. De verbinding met uw zorgpraktijk staat centraal. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om met uw collega’s van gedachten te wisselen en te reflecteren op uw situatie.

Praktische informatie

  • Wanneer: woensdag 9 november 2016
  • Waar: Heiligenbergerweg 5 te Leusden
  • Investering: €75,- (vrij van btw)

Bekijk hier het programma

Plan een adviesgesprek in