Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Bedrijfskunde door de jaren heen

Bedrijfskunde door de jaren heen

IBO Business School brengt boek uit ter ere van het 40 jarig jubileum, geschreven door docenten, (oud-)directieleden en alumni.

Al 40 jaar is IBO Business School hét instituut voor bedrijfskunde. Om dit te vieren is een redactieteam de afgelopen maanden bezig geweest een boek over bedrijfskunde samen te stellen, geschreven door een keur van auteurs die op een of andere wijze aan IBO Business School verbonden zijn of waren. Docenten, directieleden en alumni hebben samen vijftien artikelen geschreven, die onder de titel ‘Bedrijfskunde door de jaren heen’ over een paar weken in boekvorm verschijnt bij H&G Uitgeverij in Amsterdam. Het boek verschijnt overigens niet alleen in papieren vorm, maar zal ook als e-pub worden gepubliceerd.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn een terugblik over 40 jaar bedrijfskundig onderwijs in Nederland en de ontwikkelingen daarin, en artikelen over onder andere Strategie, Verandermanagement, Leiderschap, Digitale Bedrijfskunde, Financieel Management, HRM en Supply Chain Management. Het geheel geeft een goed beeld over hoe bedrijfskunde zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld en zich verder zal blijven ontwikkelen.

Het boek zal op ruime schaal binnen IBO Business School worden verspreid. De feestelijke boekpresentatie zal plaatsvinden op 26 november 2015. Al met al een boek om naar uit te zien!

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Jolanda van Eijk via info@ibo.nl

Plan een adviesgesprek in