Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Kennismakingscolleges in maart

Kennismakingscolleges in maart

In maart 2015 staan voor alle opleidingen kennismakingscolleges op de agenda. Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met IBO Business School en krijgt u uitgebreide informatie over de opzet, inhoud en studiebelasting van de opleiding. Ook vertellen wij u dan graag meer over onze Personal Counseling, een unieke service die ervoor zorgt dat u maximaal rendement uit uw studie kunt halen.

In de kennismakingscolleges krijgt u een goed beeld van de opleiding en IBO Business School. De studieadviseur geeft een toelichting op onze onderwijsfilosofie en informatie over allerlei praktische zaken. Ook krijgt u alvast een indruk van de sfeer en het inhoudelijke niveau van de lessen. De docent van de opleiding verzorgt een gastcollege. Tevens kunt u al uw vragen stellen op de bijeenkomst.

Programma

  • 16.00 uur ontvangst en welkom
  • 16.30 uur kennismakingscollege
  • 17.30 uur ervaringen van alumnus
  • 17.45 uur ruimte voor vragen
  • 18.00 uur hapje en drankje na

Daarnaast gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Op basis van wie u bent en welke leerambities u heeft, denken onze studieadviseurs graag met u mee en ondersteunen u bij het vinden van de juiste opleiding.

Maak kennis met onze opleidingen, docenten en Alumni en schrijf u hier direct in voor een van onze kennismakingscolleges.

Meer weten?

Voor meer informatie, een persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze studieadviseur Karen Meulenkamp op telefoonnummer 033 – 422 99 60.

Plan een adviesgesprek in