Meer weten? Bel met Karen op 033 422 99 60
Q-Register

Q-Register

Opleidingsregister

IBO Qualified Business School richt zich al 40 jaar op stevige, ervaren managers die bereid zijn te investeren in hun persoonlijke en zakelijk ontwikkeling. Het gaat om professionals die zich bevinden in een cruciale fase van hun leven, waarbij ze zich op managementniveau willen door ontwikkelen tot volwaardige strategisch partner. Zij onderscheiden zich door meer te weten, te durven en om mensen in beweging te krijgen. Daardoor zorgen zij ervoor dat hun organisatie steeds mee blijft bewegen met de markt.

In de afgelopen 40 jaar heeft IBO Qualified Business School meer dan 8.000 ondernemers, managers en professionals uit verschillende organisaties en diverse sectoren, mogen helpen met hun persoonlijke en zakelijk groei. Ook na het afronden van de opleiding blijft IBO Qualified Business School betrokken bij de verbinding en groei van haar alumni.

Met elkaar in verbinding blijven staan

Het IBO Business School register vervult hierin een belangrijke rol. Het register zorgt er voor dat afgestudeerden zichtbaar blijven en geeft alumni de mogelijkheid met elkaar in verbinding te staan. Elke alumnus van IBO Qualified Business School wordt opgenomen in het IBO Business School register. Indien dit niet gewenst is, kan dit schriftelijk aangegeven worden.

Hieronder tref je het register voor alle opleidingen afgerond t/m zomer 2018 aan:Cedeo Erkend

Plan een adviesgesprek in