Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Post-hbo opleidingen

Post hbo opleidingen

Resultaatgericht post-hbo onderwijs

De opleidingen van IBO Qualified Business School zijn ontwikkeld op post-hbo niveau en zijn erop gericht dat de onderwerpen aansluiten bij de vraagstukken waarmee je je elke dag bezighoudt. Zo geven de bedrijfskunde vakken bijvoorbeeld fundament aan het buikgevoel en vergroten ze je probleemoplossend vermogen. Nieuwe inzichten die je op doet tijdens de colleges helpen je later weer bij het overtuigen van collega’s en het schrijven van strategische plannen. Daarnaast brengen de actuele thema’s vernieuwing zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Real Life managementopdracht

IBO biedt opleidingen op academisch niveau waarbij we de praktijk gebruiken om jouw leerproces te versnellen. Tijdens de gehele opleiding staan de strategische management opdrachten en bedrijfsanalyses centraal. Deze krachtige formule zorgt verbindt de kennis – die je op doet door het lezen van boeken en het volgen van colleges – met de vaardigheden die je ontwikkelt. Ook leer je hier veel van je medestudenten. Eigen ervaringen en situaties uit de praktijk zijn namelijk onderwerp van gesprek en discussie. Praktijkonderzoek vindt dan ook plaats bij echte bedrijven en organisaties met echte vraagstukken.

Personal Counseling

Het derde bijzondere onderdeel binnen de Q-opleidingen van IBO is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Om te groeien is naast kennisontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling een voorwaarde. De persoonlijke begeleiding door een specialist in het vak (personal counseling) is bedoeld om jouw eigen inzicht in je functioneren verder te verdiepen en er voor te zorgen dat de opleiding jou díe groei biedt die jij op dat moment wenst. Daarmee staat jouw situatie dan ook centraal. Met deze persoonlijke coaching besteden we aandacht aan het zichtbaar maken en optimaal benutten van jouw potentiële kwaliteiten zodat jij je ten volle ontplooit.

Business Class Studeren

  • Hoogwaardige post-hbo opleidingen.
  • Specifieke aandacht voor jouw persoonlijke situatie en behoeften.
  • Op een prachtige locatie in de natuur met een service die ontzorgt.

Ons Portfolio

Onze deelnemers

Deelnemers aan post-hbo (of post-bachelor) opleidingen bij IBO Qualified Business School komen vanuit verschillende organisaties en functies. Elk van de deelnemers heeft ruime werkervaring. Zij werken als manager, leidinggevende, projectmanager, accountbeheerder, (zelfstandig) adviseur of hebben een eigen onderneming. Iedere deelnemer brengt zo een schat aan kennis en ervaring mee. Door de interactieve opzet van de opleiding delen deelnemers dit alles met elkaar. Je participeert in een rijk geschakeerd netwerk en doet zo kennis op die voor jouw eigen ontwikkeling en die van je organisatie van belang is. Door de kleine groepen en vele mogelijkheden tot samenwerking ontstaat er daarnaast een netwerk met bijzondere professionals in verschillende vakgebieden en branches waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Ervaren docenten

In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op. Onze docenten hebben allen hun sporen verdiend binnen hun vakgebied. Zij beheersen niet alleen de theorie, maar hebben daarnaast ruime ervaring in de praktijk. Bijvoorbeeld als directeur, manager, adviseur of projectleider. De docenten fungeren tevens als jouw ‘sparringpartner’. In de colleges is ruime gelegenheid om eigen vragen en casuïstiek in te brengen en ook na de colleges zijn zij bereikbaar voor vragen en begeleiding.

Plan een adviesgesprek in