Meer weten? Bel met Karen op 033 422 99 60
Over IBO

Over IBO

IBO Qualified Business School

Het Qualified Concept

De Qualified Professional

Een Qualified Professional is een eigen-wijze professional die de theorie van zijn vakgebied kent en hier interdisciplinair naar kan kijken. De Qualified Professional kent zichzelf en is in staat zijn zelflerend vermogen aan te spreken en te managen. Hij kan waar nodig samenwerken met anderen en hen beïnvloeden om zo gezamenlijk tot de best mogelijke prestaties te komen. Hij laat zich niet makkelijk uit het veld slaan en staat bij tegenslag weer op omdat zijn professionele basis stevig is.

Al onze opleidingen worden ontwikkeld vanuit het Qualified Concept (ook wel Q-concept) waarbij we onze kijk op de Qualified Professional als uitgangspunt nemen.

Het Qualified Concept sluit aan bij de vraag die organisaties hebben en bij de behoeften van de professional. De opleidingen zijn zodanig ingericht dat je enerzijds de benodigde vaardigheden opdoet en verder ontwikkelt, en anderzijds je persoonlijke ontwikkeldoelen kunt stellen en behalen. Wij vinden dat je als professional zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling.

Praktisch & persoonlijk

Persoonlijk nemen we heel persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat we iedereen persoonlijk kennen. Wanneer je elkaar kent, leer je sneller; van de docenten, maar ook van elkaar. Daarom is IBO Qualified Business School gevestigd op Buitenplaats De Heiligenberg te Leusden, een heerlijke locatie in het groen. Hier vinden de colleges in kleine groepen plaats en is het kantoor van IBO gevestigd. Zodoende leert iedereen elkaar beter kennen en hebben we korte communicatielijnen. We eten altijd samen. Dat geeft een huiselijke sfeer en aan tafel is er ruimte voor meer en persoonlijk contact tussen de studenten en docenten, maar zeker ook tussen studenten onderling. Aan onze eettafel zijn vriendschappen voor het leven ontstaan en zelfs nieuwe bedrijven geboren.

Onze alumni en ons netwerk

In het bijzonder is IBO trots op haar alumni, in de afgelopen veertig jaar zijn meer dan 8.000 professionals verder geholpen in hun persoonlijke en professionele ambities. Zij vormen een omvangrijk netwerk voor het leven. IBO Permanent verbindt alumni en ons tot in lengte van jaren. Zo scheppen we een lerend netwerk waarin professionals elkaar helpen verder te groeien en onderling te steunen in elkaars persoonlijke en professionele carrière.

Waar beoordelen we op?
Cedeo Erkend

Plan een adviesgesprek in