Opdracht begeleider

drs. Marischka Setz
Duur

5 dagen

Niveau
Post-hbo
Investering
€ 2.595,- vrijgesteld van BTW
Startdatum en locatie
Faciliteiten locatie

Bedrijfskunde Compact

In slechts vijf dagen integraal bedrijfskundig inzicht.
  • U leert bedrijfskunde te overzien in relatie tot uw eigen functie.
  • U wordt een betere gesprekspartner van én binnen het managementteam.
  • U bent in staat om problemen en vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.
  • U leert de juiste vragen stellen.

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

De opleiding Bedrijfskunde Compact is ideaal voor managers en professionals die behoefte hebben aan meer integraal strategisch bedrijfskundig inzicht, maar geen langlopende opleiding willen doen. In vijf dagen neemt u veel kennis op die u direct in uw eigen werksituatie kunt toepassen. Interactie en persoonlijke aandacht staat in dit programma centraal.

Diverse vakgebieden binnen de bedrijfskunde worden behandeld zoals Strategisch Management, Organisatiekunde, Financieel Management en Marketing Management. Daarnaast spelen de leiderschapsthema's Cultuur en Verandering een belangrijke rol.

Werkwijze

In groepjes van ongeveer 3-4 deelnemers leert u de bedrijfskundige kennis toe te passen in een real life managementopdracht. De aandacht gaat vooral uit naar de onderlinge samenhang tussen deze onderdelen en processen. Op die manier leert u vanuit verschillende invalshoeken uw management vraagstukken te benaderen.

Voor wie?

De opleiding Bedrijfskunde Compact is bijzonder geschikt voor ervaren managers en ondernemers die hun kennis over bedrijfskunde willen toetsen en effectueren of vakspecialisten die hun kennis willen verbreden. HBO werk- en denkniveau is een vereiste.

Persoonlijk Ontwikkelbudget

Iedere deelnemer aan dit programma krijgt één credit. U kunt de credit naar eigen behoefte inzetten. Denk bijvoorbeeld aan strategisch bedrijfsadvies, executive search, persoonlijke coaching of inhoudelijke verdieping.

Wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een bedrijfskundige opleiding die verder gaat dan losse bedrijfskundige modules? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een business school met een eigenwijze aanpak die uw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Meer over onze visie

Waarom u kiest voor IBO Business School?

  • Binnen de opleiding staat de verbinding met de praktijk centraal
  • In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op
  • Door de interdisciplinaire benadering leert u direct anders te kijken naar belangrijke business issues uit uw praktijk
  • U bent gedurende de opleiding een betere gesprekspartner op strategisch niveau
Meer over IBO Business School
^