Duur

1 jaar

9 bijeenkomsten verdeeld over 12 maanden.
Niveau
Academisch
Investering
€ 575,- vrijgesteld van BTW
Startdatum en locatie

Data programma:
> 1 februari 2018
> 15 maart 2018
> 12 april 2018
> 17 mei 2018
> 21 juni 2018
> 20 september 2018
> 4 oktober 2018
> 8 november 2018
> 13 december 2018

Faciliteiten locatie

IBO Permanent 2018

  • Masterclasses door topdocenten
  • Klanten vinden, hebben en houden met échte aandacht
  • Training "Haal meer uit je hersenen"
  • Inspirerende bedrijfsbezoeken
  • Succesvol veranderen
  • Exclusief voor alumni van IBO Business School

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

Organisaties hebben te maken met een steeds complexere omgeving en hogere verwachtingen van klanten en andere belanghebbenden. Dit dwingt de professionals in die organisaties om veerkrachtig te zijn, strategische keuzes te maken en de samenwerking op te zoeken. Hiervoor is durf en lef nodig! Het gaat immers niet alleen om meer weten, maar ook om meer durven en om mensen in beweging te krijgen.

Programma

Ook dit jaar hebben we weer een zeer divers programma samengesteld, net zo divers als de wensen en achtergronden van onze alumni. Van strategie, innovatie, leiderschap en relatiemanagement tot breintraining en een mentaal fit programma. Naast de masterclasses en trainingen in Leusden gaan we ook op bezoek bij het inspirerende Strijp-S terrein in Eindhoven, het mediapark in Hilversum en de montagehal van Gazelle in Dieren. Kortom een combinatie tussen inhoudelijke verdieping, inspiratie en persoonlijke reflectie.

Voor wie?

IBO Permanent is bestemd voor alumni van IBO Business School. Iedereen die bij IBO Business School een opleiding heeft gevolgd, heeft toegang tot dit netwerk en kan zich voor programma inschrijven.

Wat bieden wij?

Bent je op zoek naar een bedrijfskundige opleiding die verder gaat dan losse bedrijfskundige modules? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een business school met een eigenwijze aanpak die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Meer over onze visie

Waarom je kiest voor IBO Business School?

  • Binnen de opleiding staat de verbinding met de praktijk centraal
  • In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op
  • Door de interdisciplinaire benadering leer je direct anders te kijken naar belangrijke business issues uit jouw praktijk
  • Je bent gedurende de opleiding een betere gesprekspartner op strategisch niveau
Meer over IBO Business School
^