Duur

1 jaar

9 bijeenkomsten verdeeld over 12 maanden.
Niveau
Academisch
Investering
€ 525,- vrijgesteld van BTW
Startdatum en locatie

Data programma:
› 2 februari 2017
› 16 maart 2017
› 13 april 2017
› 11 mei 2017
› 8 juni 2017
› 7 september 2017
› 5 oktober 2017
› 9 november 2017
› 14 december 2017

Faciliteiten locatie

IBO Permanent 2017

In 2017 staat IBO Permanent in het teken van 'Ontketen'. Wat is er nodig om te beginnen, te vernieuwen? Gaat u met ons de uitdaging aan?
  • Masterclasses door topdocenten
  • Lagerhuis debat
  • Management game
  • Inspirerende bedrijfsbezoeken
  • Exclusief voor alumni van IBO Business School

Beschrijving

'Ontketen' betekent zoveel als beginnen, bevrijden, losmaken, veroorzaken of teweegbrengen. Wat is er nodig om te beginnen, te vernieuwen? In ieder geval een vonkje, een beweging of een twinkeling, genoeg om iets in gang te zetten. In 2017 staat IBO Permanent in het teken van 'Ontketen'. Gaat u met ons de uitdaging aan?

Diversiteit

Er is een actueel en divers programma voor u opgesteld, van Wouter Hart over anders organiseren tot Fan Marketing in de Amsterdam ArenA. Daarnaast hebben we twee bedrijfsbezoeken, een Lagerhuis debat en u gaat zelf aan de slag met een innovatieve management game. De bedrijfskundige velden, marketing, ICT, leiderschap én strategie zijn vertegenwoordigd. Kortom een zeer actueel en divers programma om u bij te praten over de belangrijkste bedrijfskundige ontwikkelingen.

Voor wie?

IBO Permanent is bestemd voor alumni van IBO Business School. Iedereen die bij IBO Business School een opleiding heeft gevolgd, heeft toegang tot dit netwerk en kan zich voor programma inschrijven.

Wat bieden wij?

Bent je op zoek naar een bedrijfskundige opleiding die verder gaat dan losse bedrijfskundige modules? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een business school met een eigenwijze aanpak die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Meer over onze visie

Waarom je kiest voor IBO Business School?

  • Binnen de opleiding staat de verbinding met de praktijk centraal
  • In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op
  • Door de interdisciplinaire benadering leer je direct anders te kijken naar belangrijke business issues uit jouw praktijk
  • Je bent gedurende de opleiding een betere gesprekspartner op strategisch niveau
Meer over IBO Business School
^