Opdracht
begeleider

Dr. Erik Lanting
Duur

15 maanden

Niveau
Academisch
Investering
€ 23.500,- vrijgesteld van BTW
Startdatum en locatie
Faciliteiten locatie

Kennismakings-college

Executive MBA

De Executive MBA opleiding is bedoeld voor ervaren managers die hun vaardigheden willen toetsen aan de laatste bedrijfskundige inzichten.
  • U leert kritisch en analytisch denken
  • U ontwikkelt zich tot business partner
  • U krijgt internationaal perspectief en ervaring
  • U krijgt exclusief toegang tot het IBO netwerk
  • U mag na het succesvol afronden van de opleiding de MBA-titel voeren

Beschrijving

Ervaren managers die hun carrière een flinke impuls willen geven, kiezen voor onze Executive MBA opleiding. Bedrijfskundig inzicht, reflectie op het eigen functioneren, teamwork en interactie spelen in deze opleiding een zeer grote rol.

Met de Executive MBA opleiding kunt u bij ons in een kort tijdsbestek uw vaardigheden aanscherpen en toetsen aan de laatste bedrijfskundige inzichten. Door de rijke achtergrond en ervaring van de deelnemers, de beste docenten en de bijzondere praktijkgerichte en stimulerende aanpak is deze MBA opleiding uniek in haar soort.

Werkwijze

Tijdens de MBA opleiding Executive MBA gaan we aan de slag met managers die al de nodige kilometers hebben gemaakt. U werkt samen met uw medestudenten aan groepsopdrachten, waarin u het geleerde kunt toetsen aan de praktijk.

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor senior managers of professionals met meerdere jaren werkervaring in functies op tactisch of strategisch niveau. In deze opleiding leert u van professionals met zeer diverse achtergronden uit diverse branches: MT-leden, DGA’s, algemeen managers, lijnmanagers, projectmanagers en zzp-ers. U bent in staat vraagstukken op hoog abstractieniveau te benaderen. Het spel rond de strategische en politieke besturingsdynamiek intrigeren u en u wilt op dit niveau kunnen meespelen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling zit verweven in meerdere facetten van de opleiding. Het is een voorwaarde van studeren bij IBO Business School. Dit effect bereiken we enerzijds door de ruime diversiteit aan deelnemers in de groep, onze topdocenten en de actuele en real life managementopdracht. Anderzijds maakt het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget (POB) onderdeel uit van de Executive MBA. Het POB kunt u vrij besteden aan bijvoorbeeld loopbaan coaching, strategisch bedrijfsadvies of inhoudelijke verdieping. Het is het maatwerkcomponent in de opleiding waarmee u uw kennis, analytische of communicatieve vaardigheden ontwikkelt.

Wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een bedrijfskundige opleiding die verder gaat dan losse bedrijfskundige modules? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een business school met een eigenwijze aanpak die uw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Meer over onze visie

Waarom u kiest voor IBO Business School?

  • Binnen de opleiding staat de verbinding met de praktijk centraal
  • In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op
  • Door de interdisciplinaire benadering leert u direct anders te kijken naar belangrijke business issues uit uw praktijk
  • U bent gedurende de opleiding een betere gesprekspartner op strategisch niveau
Meer over IBO Business School
^