Analyse
begeleider

Dr. ir. drs. Alexander de Haan
Duur

15 maanden

Niveau
Academisch
Investering
€ 19.800,- vrijgesteld van BTW
Startdatum en locatie
Faciliteiten locatie

Entrepreneurial MBA

De Entrepreneurial MBA bereidt u optimaal voor op een leiding- gevende functie aan de top van het bedrijfsleven of de publieke sector.
  • Schakelen tussen keuzen en consequenties
  • Doorbreken van (persoonlijke) bestaande barrières
  • Pas de laatste bedrijfskundige inzichten toe in de praktijk
  • Na het succesvol afronden van deze opleiding mag u de MBA-titel voeren

Meer informatie? Download de brochure

Downloaden

Beschrijving

Markten veranderen radicaal; digitale innovatie, duurzaamheid, de opkomst van nieuwe toetreders en verdienmodellen. Welke kansen en risico's brengt dit met zich mee? Welke innovaties zijn noodzakelijk om de continuïteit van de organisatie te veranderen?

Werkwijze

Het doel van de Entrepreneurial MBA is om bedrijfskundige kennis en vaardigheden aan te reiken met een ondernemende insteek. Tijdens de opleiding wisselen inhoud en praktijk elkaar af, waarbij u met uw professoren en medestudenten discussieert over de geboden onderwerpen en in teamverband werkt aan opdrachten.

Voor wie?

De Entrepreneurial MBA is bedoeld voor ervaren managers of professionals met een afgeronde HBO- of academische opleiding. Daarnaast is meerdere jaren werkervaring in functies op tactisch of strategisch niveau verreist. Deelnemers komen uit diverse branies en zijn werkzaam als bijvoorbeeld (zelfstandig) ondernemer, salesdirecteur, marketingdirecteur, lijnmanager of projectmanager. U wilt uw ondernemend leiderschap verder vormgeven, om praktisch toepasbare plannen of vernieuwingen te ontwikkelen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling zit verweven in meerdere facetten van de opleiding. Het is een voorwaarde van studeren bij IBO Business School. Dit effect bereiken we enerzijds door de ruime diversiteit aan deelnemers in de groep, onze topdocenten en de actuele en real life managementopdracht. Anderzijds maakt het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget (POB) onderdeel uit van de Entrepreneurial MBA. Het POB kunt u vrij besteden aan bijvoorbeeld loopbaan coaching, strategisch bedrijfsadvies of inhoudelijke verdieping. Het is het maatwerkcomponent in de opleiding waarmee u uw kennis, analytische of communicatieve vaardigheden ontwikkelt.

Wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een bedrijfskundige opleiding die verder gaat dan losse bedrijfskundige modules? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een business school met een eigenwijze aanpak die uw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Meer over onze visie

Waarom u kiest voor IBO Business School?

  • Binnen de opleiding staat de verbinding met de praktijk centraal
  • In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op
  • Door de interdisciplinaire benadering leert u direct anders te kijken naar belangrijke business issues uit uw praktijk
  • U bent gedurende de opleiding een betere gesprekspartner op strategisch niveau
Meer over IBO Business School
^