Duur

1 jaar

Investering
€ 8.950,‐ vrijgesteld van BTW
Startdatum en locatie
Faciliteiten locatie

Kennismakings-college

Toegepaste Bedrijfskunde voor Onderwijs

Bedrijfskunde opleiding met keuzeprofiel onderwijs
  • U leert ieder bedrijfskundig veld te overzien
  • U leert bedrijfskundige instrumenten toe te passen
  • U leert uw organisatiecontext analyseren
  • U leert teamgericht samenwerken
  • U leert strategische adviezen en aanbevelingen te geven

Beschrijving

De Nederlandse onderwijssector is flink in beweging. De bekostiging staat onder druk, terwijl regelgeving, de naleving daarvan en eisen aan toezicht ook in toenemende mate in het onderwijs zijn intrede doet. Daarbij komt dat Nederland vergrijst en dat daarmee de slag om de student ook naar de toekomst toe steeds belangrijker wordt. Bij de onderkenning van al deze ontwikkelingen en trends zijn bedrijfskundige kennis en vaardigheden onontbeerlijk.

Wilt u de effecten van deze veranderingen op uw dagelijks werk kunnen analyseren en daarop inspelen? Uzelf verder ontwikkelen en versterken als professional of manager? Dan vraagt dat om een integrale blik. Onze eenjarige opleiding Bedrijfskunde voor Onderwijs biedt u hiervoor de benodigde kennis en inzichten.

Werkwijze

De opleiding Toegepaste Bedrijfskunde voor Onderwijs is zo ingericht dat docenten en deelnemers gezamenlijk een actieve rol aannemen. Deelnemers ervaren dit als leerzaam en stimulerend. Door de variatie in leeftijd, organisatie en inhoudelijke expertise, bevat iedere groep een schat aan kennis en ervaring.

Voor wie?

Om deel te nemen aan de opleiding Toegepaste Bedrijfskunde voor Onderwijs bent u directeur, leidinggevende, adviseur of professional in een Onderwijsinstelling of ambieert u een dergelijke positie. U heeft tenminste vijf jaar werkervaring en HBO of academisch werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een bedrijfskundige opleiding die verder gaat dan losse bedrijfskundige modules? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een business school met een eigenwijze aanpak die uw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Meer over onze visie

Waarom u kiest voor IBO Business School?

  • Binnen de opleiding staat de verbinding met de praktijk centraal
  • In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op
  • Door de interdisciplinaire benadering leert u direct anders te kijken naar belangrijke business issues uit uw praktijk
  • U bent gedurende de opleiding een betere gesprekspartner op strategisch niveau
Meer over IBO Business School
^