Duur

1 jaar

Niveau
Post HBO
Investering
€ 8.950,‐ vrijgesteld van BTW
Startdatum en locatie
Faciliteiten locatie

Kennismakings-college

Toegepaste Bedrijfskunde voor Technici en IT professionals

Bedrijfskunde opleiding met keuzeprofiel It en techniek
  • U leert ieder bedrijfskundig veld te overzien
  • U ontwikkelt en versterkt uw eigen leiderschap
  • U leert bedrijfskundige instrumenten toe te passen
  • U leert teamgericht samenwerken
  • U leert strategische adviezen en aanbevelingen te geven

Beschrijving

Wordt u als technisch of IT-professional steeds meer betrokken bij bedrijfskundige vraagstukken? Wilt u zich ontwikkelen buiten uw technisch specialisme? De opleiding Toegepaste Bedrijfskunde voor Technici en IT professionals geeft u de bedrijfskundige tools om uw werk vanuit een andere context te benaderen en u krijgt de mogelijkheid om in te kunnen spelen op ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Daarnaast is er speciale aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling om meer invloed te kunnen uitoefenen binnen de organisatie.

Werkwijze

De opleiding Toegepaste Bedrijfskunde voor Technici en IT professionals is zo ingericht dat docenten en deelnemers gezamenlijk een actieve rol aannemen. Deelnemers ervaren dit als leerzaam en stimulerend. Door de variatie in leeftijd, branche, organisatie en inhoudelijke expertise, bevat iedere groep een schat aan kennis en ervaring.

Voor wie?

Om deel te nemen aan de opleiding Toegepaste Bedrijfskunde voor Technici en IT professionals bent u werkzaam in een technische of IT omgeving. U wordt betrokken bij strategische vraagstukken door het hoger management, of u heeft die ambitie. U heeft tenminste vijf jaar werkervaring en HBO of academisch werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een bedrijfskundige opleiding die verder gaat dan losse bedrijfskundige modules? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een business school met een eigenwijze aanpak die uw persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Meer over onze visie

Waarom u kiest voor IBO Business School?

  • Binnen de opleiding staat de verbinding met de praktijk centraal
  • In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op
  • Door de interdisciplinaire benadering leert u direct anders te kijken naar belangrijke business issues uit uw praktijk
  • U bent gedurende de opleiding een betere gesprekspartner op strategisch niveau
Meer over IBO Business School
^