Meer weten? Bel met Karen op 033 422 99 60
IBO Permanent 2019

IBO Permanent 2019

Het programma speciaal voor onze alumni

IBO Permanent 2019

Twijfel?!

Twijfel heeft al snel een negatieve connotatie. Maar niet bij IBO Qualified Business School. Wij vinden dat twijfel heel nuttig kan zijn. Want wie niet twijfelt heeft de neiging om niet verder te kijken, niet verder te onderzoeken en de meest voor de hand liggende keuze te maken. Terwijl dat niet altijd de beste keuze is. Wanneer je twijfelt ga je op zoek naar onderbouwing, vraag je om hulp van anderen, maak je afwegingen. Precies zoals wij dat in al onze opleidingen doen: niet meteen in oplossingen denken maar zoeken naar de vraag achter de vraag en naar alternatieven. Om vervolgens een weloverwogen besluit te nemen. Na twijfel komt vertrouwen en overtuiging.

Rondom het thema Twijfel?! hebben we een mooi programma voor je samengesteld waarin we vanuit verschillende invalshoeken naar de bedrijfskunde kijken. Zoals je van ons gewend bent staan leren, inspireren en netwerken centraal in de bijeenkomsten. Onder andere techtrends, leiderschap, neuromarketing, design thinking en scenario-denken staan op het programma. En natuurlijk hebben we ook een tweetal mooie bedrijfsbezoeken gepland.

We zijn er van overtuigd dat de onderwerpen prima passen bij de wensen en de verwachtingen van onze alumni. Eigenlijk is het zonder twijfel een programma dat je niet wilt missen!

Agenda

Globaal

Programma

  • 16.00 uur ontvangst
  • 16.30 uur start
  • 18.00 uur diner
  • 20.00 uur einde

*Tijden kunnen per bijeenkomst afwijken, kijk goed naar het definitieve programma in de uitnodiging die je ongeveer 3 weken voor aanvang van ons per e-mail ontvangt

Meedenken

Investering

De investering voor een jaar lang IBO permanent is € 595,- exclusief btw.  Als de capaciteit van de locatie het toelaat zijn introducés van harte welkom.

Zoals bij al onze opleidingen denken wij mee over de juiste balans tussen werk, privé en studie. Daarom organiseren we onze bijeenkomsten altijd in de namiddag. Met een beetje geluk ontloop je zo de files.

Plan een adviesgesprek in