Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Incompany en Maatwerk

Incompany en Maatwerk

Incompany en maatwerk

Boost jouw organisatie met kennis van zaken

Een leven lang ontwikkelen geldt niet alleen voor individuele personen, maar ook voor organisaties als geheel. Bij IBO Qualified Business School leert een heel team nog scherper te kijken en komt ieder teamlid op hetzelfde, hogere niveau. Wij bieden custom made incompanyprogramma’s aan door een of meerdere van onze opleidingen aan te passen aan jullie praktijk, of een geheel nieuw programma op maat samen te stellen. Dat kunnen korte, intensieve interventietrainingen of uitgebreide en langlopende trajecten zijn. Kortom: er is veel mogelijk!

Wij garanderen altijd: een programma waarin deelnemers de stevige theoretische basis in hun eigen praktijk leren toepassen en een traject waarbij daarnaast hun persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

De voordelen van een op maat gemaakt incompanytraject:

De FREIA groep

Eén voor allen, allen voor één

IBO Qualified Business School maakt deel uit van de FREIA Groep, een dynamisch netwerk van hoogwaardige opleidings- en trainingsbedrijven. Naast IBO Qualified Business School bestaat deze groep uit AOG School of ManagementComenius LeergangenTSM Business School, NIVE Opleidingen, Geoplan-cursussen, Van Harte & Lingsma, en Horizon Training en Ontwikkeling.

De FREIA Groep gelooft in de kracht van samenwerking van de verschillende expertises. We hebben door de jaren een enorme schat aan ervaring opgebouwd op alle denkbare opleidingsniveaus. Onze veelzijdigheid maakt het mogelijk om voor elk ontwikkelvraagstuk op elk gewenst niveau in organisaties een maatwerkoplossing aan te bieden. De gebundelde kennis van de FREIA Groep op maat als het ware. Op deze manier kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige en allround oplossing bieden.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Plan een adviesgesprek in