Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Kees Groenewoud

Docent

Kees Groenewoud

Qualified Marketeer

Ik ben Kees Groenewoud. In het dagelijks leven ben ik directeur en mede eigenaar van Cmotions. Cmotions is een adviesbureau op het gebied van advanced analytics en data science. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het golfen of aan het racefietsen. Ik ben een optimist en probeer altijd de positieve kanten te zien van situaties

Aandachtsvelden

  • ‘Ga altijd uit van je eigen kracht’ is één van mijn motto’s. ‘Doe het goed of doe het niet’ is er ook één. Kwaliteit heeft bij mij altijd een hoofdletter.

Huidige functie

  • Als directeur ben ik eindverantwoordelijk voor onze adviesactiviteiten. Deze activiteiten betreffen altijd de toepassing van advanced analytics en data science op bestuurlijke en marketing/business gerelateerde vraagstukken. Op operationeel niveau, maar ook op tactisch en strategisch niveau. Mijn rol is die van adviseur en kwaliteitsbewaker in projecten. Ook ben ik vaak sparring partner voor directies en bestuurders.

Carrière

  • Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw ben ik actief op het snijvlak van data, organisaties en de toepassing van data op uiteenlopende  optimalisatievraagstukken. Ik heb veel, vaak complexe projecten gedaan in Engeland en Nederland bij uiteenlopende organisaties. Ik heb meestal gewerkt als ondernemer, manager en adviseur of in een combinatie van die drie.

Opleiding

  • Ik ben ooit begonnen als taalwetenschapper maar raakte geboeid door taal en spraakherkenning en dan met name de technische kant daarvan. Uiteindelijk ben ik daar in afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen.

Plan een adviesgesprek in