Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Btw-vrijstelling

Optie facturatie btw-vrijstelling

Je kunt er voor kiezen om onze opleidingen vrijgesteld van btw af te nemen. Dat maakt het inkopen van opleidingen voor privépersonen en niet btw-plichtige organisaties zoals overheids- en zorginstellingen, banken en verzekeringsmaatschappijen een stuk aantrekkelijker.

Beroepsopleidingen zijn van btw-heffing vrijgesteld als ze worden verkocht door een bedrijf dat is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en verplicht belast met btw als ze worden verkocht door een bedrijf dat niet is opgenomen in het register.

IBO Qualified Business School is niet geregistreerd in het CRKBO. Wanneer je toch opleidingen van het Freia-bedrijf IBO Qualified Business School vrijgesteld van btw wilt afnemen, doe je zaken met ons wel in het CRKBO opgenomen bedrijf Freia Trainingen. Examengelden zijn dan ook vrijgesteld van btw. Boeken, horecakosten en overige dienstverlening blijven altijd (wettelijk) met btw belast.
Vanzelfsprekend zijn de opleidingen en trainingen van beide Freia-bedrijven altijd van dezelfde, hoge, kwaliteit die je van ons gewend bent.

Meer weten?
Als je opleidingen vrijgesteld van btw wilt afnemen of als je meer wilt weten over btw en onze opleidingen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 033-422 99 60 en vraag naar Karen Meulenkamp, studieadviseur IBO Qualified Business School.

Plan een adviesgesprek in