Toegepaste Bedrijfskunde Opleidingen

De opleiding Toegepaste Bedrijfskunde bij IBO Business School is speciaal ontworpen om bij ervaren professionals en managers bedrijfskundige kennis en inzichten te ontwikkelen. Daarnaast is er specifieke aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling, waardoor u uw persoonlijke rendement verhoogt en barrières doorbreekt.

Programma

De opleiding Toegepaste Bedrijfskunde heeft een duur van twaalf maanden en bestaat uit twee delen. De eerste 7 maanden volgt u Toegepaste Bedrijfskunde. Hierna volgt een specialisatie van 5 maanden, gericht op de vertaling van generieke bedrijfskundige aspecten naar uw vakgebied.

1ste deel: Toegepaste Bedrijfskunde (7 maanden)

Tijdens dit eerste deel van de opleiding leert u alle aspecten van bedrijfskunde doorgronden en maakt u continu de koppeling naar uw praktijk. Een bedrijfskundige casus zorgt voor de integrale toepassing van de theorie en u ontwikkelt een bedrijfskundige blik op organisatievraagstukken.

2de deel: Keuzeprofiel (5 maanden)

Na het succesvol afronden van het eerste deel van de opleiding, start u met uw specialisatie. Tijdens uw keuzeprofiel staat de bedrijfskundige real life management opdracht centraal en volgt u specifieke colleges aanvullend aan de opdracht. U kunt kiezen uit de volgende profielen:

 

^