Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Alumni verhalen

Alumni verhalen

Jezelf ontwikkelen, blijvend leren en groeien, is als de golfslag van de zee. Het stopt nooit. Een afgeronde opleiding is natuurlijk fantastisch, maar geen reden om te stoppen met je professionele en persoonlijke groei. Voor ons is het succesvol afronden van een Qualified opleiding geen reden om het contact te verbreken met docenten en onze voormalige studenten. Daarom hebben wij IBO Permanent opgezet, een hecht en actief alumninetwerk.

In het bijzonder zijn wij erg trots op onze alumni, in de afgelopen 40 jaar zijn meer dan 8.000 professionals verder geholpen in hun persoonlijke en professionele ambities. Het gaat om professionals die zich bevinden in een cruciale fase van hun leven, waarbij ze zich op managementniveau willen door ontwikkelen tot volwaardige strategisch partner. Zij onderscheiden zich door meer te weten, te durven en om mensen in beweging te krijgen. Daardoor zorgen zij ervoor dat hun organisatie steeds mee blijft bewegen met de markt.

Hieronder vertellen drie van onze alumni over hun keuze voor een opleiding bij IBO Qualified Business School en wat het hun heeft opgeleverd op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Mia Schaafsma, Directeur bij Platform GEEF
Arnaud Wullings, Business Development Manager bij DJS Hekwerken & Toegangstechniek
Marko Terpstra, Interim-directeur bij IBN Arbeidsintegratie

Plan een adviesgesprek in