Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Waarom een opleiding bij IBO Qualified Business School volgen?

Waarom een opleiding bij IBO Qualified Business School volgen?

De wereld heeft eigen wijze professionals nodig die impact hebben. Daarom bieden wij eigentijdse studieconcepten waarmee professionals kunnen uitgroeien tot Qualified Professionals. Door de verworven kennis persoonlijk en zakelijk toe te passen zullen deze Qualified Professionals erkend worden als autoriteit in hun vakgebied.

Binnen onze opleidingen staat de verbinding met de praktijk centraal. Door de interdisciplinaire benadering leren de deelnemers anders te kijken naar belangrijke business issues uit de eigen praktijk met als doel een betere gesprekspartner op strategisch niveau te zijn. Het toepassen van kennis vormt steeds een centraal uitgangspunt.

Complete groei

Door een opleiding te volgen bij IBO investeer je zowel in je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Door aandacht te besteden aan nieuwe kennis, vaardigheden én persoonlijke ontwikkeling maak je een complete groei door. Je bent in staat de organisatorische context waarbinnen je opereert te overzien en te doorgronden. Hierdoor kun je effectiever optreden en word je stevig gesprekspartner op strategisch niveau.

Inbreng eigen casuïstiek

Alle docenten in onze opleidingen hebben hun sporen verdient binnen hun vakgebied. Zij beheersen niet alleen de theorie, maar hebben daarnaast ruime ervaring in de praktijk. De docenten fungeren voor de deelnemers als sparring partner. In de colleges is dan ook ruime gelegenheid voor deelnemers om hun eigen vragen en casuïstiek in te brengen. Op deze manier kun je actuele vraagstukken uit jouw organisatie voorleggen en gratis bedrijfskundig advies inwinnen.

Gratis bedrijfskundig advies

De strategische opdracht is de rode draad binnen al onze opleidingen. Deze zelf in gebrachte, en daardoor real life opdracht zorgt voor koppeling tussen het inhoudelijke programma en de praktijk. En daarmee voor optimale verankering van het geleerde. Daarnaast worden alle onderdelen van de opleiding integraal in de opdracht verweven. Deze opdracht wordt zowel door onze deelnemers als de deelnemende organisaties bijzonder gewaardeerd. Bij ons dus geen fictieve casuïstiek, maar échte bedrijven met échte mensen en échte doelen.

Als werkgever kan dat dus erg interessant zijn. Aan het einde van de opleiding krijgt die namelijk gratis een rapport met de analyse van het vraagstuk en indien mogelijk aanbevelingen voor de toekomst.

Een netwerk voor het leven

Deelnemers van onze opleidingen komen vanuit verschillende organisaties en functies. Elk van de deelnemers heeft ruime werkervaring. Iedere deelnemer brengt zo een schat aan kennis en ervaring mee. Door de interactieve opzet van de opleiding delen deelnemers dit alles met elkaar. Je participeert in een rijk geschakeerd netwerk en doet zo kennis en relaties op die voor zowel je eigen ontwikkeling als voor jouw organisatie van belang is.

Persoonlijk rendement staat centraal

Naast focus op de verbinding met de praktijk is er binnen al onze opleidingen bijzondere aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze deelnemers. Het gaat er namelijk niet alleen om meer te weten, maar ook meer te durven en vooral ook om mensen in beweging te krijgen.

IBO Qualified Business School. Van Professional naar Autoriteit.

Plan een adviesgesprek in