Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Boek: Mijn beste team ooit! In 7 stappen naar Golden Leadership

Boek: Mijn beste team ooit! In 7 stappen naar Golden Leadership

Onlangs is het boek “Mijn beste team ooit! In 7 stappen naar Golden Leadership” van IBO docent Gwen Dudok van Heel (Dudok Consulting) uitgegeven. Gwen geeft colleges leiderschap & personal branding en zij begeleidt studenten in leiderschap.

Het boek is geschreven voor ambitieuze leidinggevenden (directieleden, ondernemers, managers en professionals), die altijd op zoek zijn naar hoe het nog beter kan. Zij lijken in die zoektocht daarin veel op een topsportcoach die zijn team naar het allerhoogste niveau brengt en enkel en alleen voor GOUD gaat. Dat stelt hoge eisen aan de leider en aan zijn/haar medewerkers.

Mijn beste team ooit!” biedt 7 praktische stappen waarmee jij jezelf en jouw medewerkers kan laten groeien naar GOUD: de PITPACK-methode. Het beschrijft de weg van het zilver – van net niet – naar het goud – van net wel. Waardoor met meer vertrouwen, verbinding en energie meer resultaat wordt geboekt.

In dit boek ontdek je o.a. hoe je:

– Jouw leiderschap naar een nieuw en volgend niveau brengt.

– Gedrag, drijfveren en emotionele intelligentie doorgrondt.

– De energie hoog kunt houden en burn-outklachten vermindert.

– Een maximaal accountable organisatie realiseert.

– Van Golden Leadership naar autonome teams kunt transformeren.

De praktische technieken, de praktijkvoorbeelden uit het bedrijfsleven en de sportwereld, gecombineerd met de hedendaagse trends maken dit boek een inspiratiebron voor vele leidinggevenden.

Het boek is te koop via managementboek.nl, bol.com of via de website van www.dudokconsulting.nl

Plan een adviesgesprek in