Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Design jouw business!

Design jouw business!

Na het succes van het Business model canvas boek lanceert Business model Inc het boek Design A Better Business->ontwerp met je team een betere business!

De tijd dat een businessmodel jarenlang aan alle eisen voldeed, is voorbij. Concurrentie, behoeften van klanten en technologische mogelijkheden veranderen voortdurend vaak op een onvoorspelbare manier. Als je succesvol wilt zijn in de wereld van vandaag, zul je moeten denken als een ontwerper. Ontwerpers hebben altijd al met onzekerheid te maken gehad en weten daar juist hun voordeel mee te doen. Je hebt de juiste tools en vaardigheden nodig om onzekerheid te omarmen.

ING corporate strategy case
Het is niet zo moeilijk om iets wat eenvoudig is complex te maken. Maar wil je iets wat heel complex is terugbrengen tot de eenvoud, dan vraagt dat een grote inspanning. Toch is eenvoud belangrijk als je een boodschap helder wilt overbrengen, zeker in het geval van een businessstrategie die je wilt communiceren aan medewerkers en klanten.

ING gebruikte de methode van ontwerp denken om een 250 pagina’s tellende strategische rapportage terug te brengen tot één A4. Het 5 bold strategisch visie document geeft de kracht van de communicatieve eenvoud goed weer.

Wat is de meerwaarde van ontwerpdenken?
In ‘Ontwerp Betere Business’ vind je de tools, zoals het Businessmodel Canvas, het Context Canvas en het 5 Bold Steps Vision Canvas, die nodig zijn om de strategie en innovatie van de business van vandaag te ontwerpen.

Wil je gelijk aan de slag? Hier vind je gratis templates van Business Model inc.

 

Plan een adviesgesprek in