Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
‘Het is belangrijk om niet stil te staan’

‘Het is belangrijk om niet stil te staan’

Marion Kuyper is Manager Private Banking bij de Rabobank. Zij wilde een studie kiezen die haar kennis en vaardigheden ook zou verbreden. ‘Ik kwam uit op de opleiding Toegepaste Bedrijfskunde bij IBO Business School, omdat ik wilde leren wat er allemaal bij komt kijken.’

‘Het was wel even wennen om weer studeren, papers te schrijven en tentamens te maken. Maar een paar maanden nadat het eerste jaar Toegepaste Bedrijfskunde was afgelopen, miste ik het alweer en ben verder gegaan met de Entrepreneurial MBA. Niet om ondernemer te worden, maar om mijn ondernemend leiderschap verder te ontdekken en ontwikkelen.’

‘Inmiddels heb ik een andere functie gekregen bij de bank, met meer verantwoordelijkheden. Ik denk dat de studie daar zeker bij heeft geholpen. Ik heb mezelf anders kunnen profileren. Een sterkere achtergrond en bewuster bezig met je rol en de politiek in de organisatie.

Ik ben iemand die nooit stil staat. Ik vind het leuk om een team aan te sturen en te laten zien wat je door beweging teweeg kan brengen. Vooral in de bankenwereld zie je alles continu veranderen. Het is belangrijk om zelf niet stil te staan en je te blijven doorontwikkelen. Ik werk inmiddels 17 jaar bij de bank en heb meerdere reorganisaties meegemaakt. Maar elke reorganisatie geeft ook weer kansen en die moet je zien te benutten.’

Plan een adviesgesprek in