Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
TED Alert: Over hoe blockchain werkt en de wereld verandert

TED Alert: Over hoe blockchain werkt en de wereld verandert

Blockchaintechnologie bestaat al. Het is getest, er is bewezen dat het werkt en het wordt gebruikt. Don Tapscott legt in dit 19 minuten durende TED filmpje uit hoe blockchain werkt. Hij wijst erop dat blockchain een wereld veranderende innovatie is. Zowel voor de banken als voor het bedrijfsleven.

Want niet alleen banken zien zich genoodzaakt om zich op te maken voor een nieuwe rol. De blockchain heeft ook gevolgen voor vrijwel elke onafhankelijke derde bij elke soort transactie, verzekeraars, makelaars, notarissen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van valuta tot handel en tot overeenkomsten. Van vastgoed tot identiteitsbeheer tot eigendomsbewijzen. Van loyaliteitsprogramma’s tot verkiezingen.

Plan een adviesgesprek in