Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Bedrijfsbezoek IBO Permanent: Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Bedrijfsbezoek IBO Permanent: Koninklijke De Vries Scheepsbouw

De IBO Permanent bijeenkomst op donderdag 13 oktober was een bedrijfsbezoek aan Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer.

De groep werd gastvrij ontvangen in een loods, het oudste gebouw op het terrein. De maritieme sfeer was duidelijk voelbaar door de vele foto’s, dankbetuigingen en onderscheidingen uit de lange historie van het bedrijf.

Na een uitvoerige en enthousiaste presentatie van Dennis van Haasteren, directeur van het bedrijf, volgde een rondleiding over de scheepswerf. De groep werd door de diverse fases in de scheepsbouw geleid, van tekentafel, hout- en metaalbewerking naar uiteindelijk constructie.

Een eindresultaat was helaas niet te bewonderen, omdat kort geleden juist een schip is afgeleverd. Maar de groep mocht wel aan boord van een schip in aanbouw, dat medio 2017 zal worden opgeleverd.

Iris Bruins, projectcoördinator : “Als je op de werf rondloopt is het fascinerend om te zien met hoeveel passie, enthousiasme en vakmanschap aan de schepen wordt gewerkt. Tot in het kleinste detail, volledig naar wens van de klant en met meer dan perfectie.”

Tijdens de goed verzorgde borrel was Dennis nog niet uitverteld over zijn bedrijf. Namens IBO willen wij hem hartelijk danken voor zijn gastvrijheid en enthousiaste kennismaking met Koninklijke De Vries Scheepsbouw.

 

Plan een adviesgesprek in