Meer weten? Bel ons op 033 422 99 60
Kick off IBO Permanent 2015 met Dr. Arend Ardon

Kick off IBO Permanent 2015 met Dr. Arend Ardon

Kick off IBO Permanent 2015 op donderdag 12 februari. In deze masterclass staat Duurzaam Veranderen centraal. Interactieve werkvormen wisselen elkaar af waarbij het kennismaken en netwerken actief zal worden gefaciliteerd. Spreker is Dr. Arend Ardon, Psycholoog en bedrijfskundige, vennoot bij Holland Consulting Group.

Dr. Arend Ardon, bekend van zijn bestseller ‘Doorbreek de cirkel’, helpt ons in te zien hoe we hardnekkige verandersituaties onbedoeld zelf in stand houden. Hij baseerde zijn boek op zijn jarenlange (promotie)onderzoek. Tijdens de masterclass laat hij zien hoe we kunnen verschuiven van korte termijn interventies naar duurzame (gedrags)verandering.

Meer weten? Bekijk het volledige programma of download direct de brochure.

Plan een adviesgesprek in